prikaz prve stranice dokumenta Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske

Pavlović, Margareta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Pavlović, M. (2013). Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

Pavlović, Margareta. "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

Pavlović, Margareta. "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

Pavlović, M. (2013). 'Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

Pavlović M. Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

M. Pavlović, "Usporedba metoda određivanja ukupnih antocijana u plodovima višnje Maraske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736081

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.