prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani

Tomašić, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Tomašić, T. (2014). Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

Tomašić, Tomislav. "Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

Tomašić, Tomislav. "Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

Tomašić, T. (2014). 'Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

Tomašić T. Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

T. Tomašić, "Utjecaj dodataka masnih kiselina biljnog porijekla na sastav kozjeg mlijeka radi uporabe u dojenačkoj prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704522

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.