disertacija
Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)

Lovrić, Vanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Lovrić, V. (2020). Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

Lovrić, Vanja. "Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

Lovrić, Vanja. "Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

Lovrić, V. (2020). 'Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

Lovrić V. Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

V. Lovrić, "Primjena novih tehnika u proizvodnji biljnih ekstrakata cvijeta trnine (Prunus Spinosa L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691419

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.