završni rad
Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina

Šenjug, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Šenjug, D. (2020). Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

Šenjug, Dora. "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

Šenjug, Dora. "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

Šenjug, D. (2020). 'Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

Šenjug D. Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

D. Šenjug, "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.