prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice

Jurčević, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Jurčević, I. (2012). Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

Jurčević, Ivana. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

Jurčević, Ivana. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

Jurčević, I. (2012). 'Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

Jurčević I. Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

I. Jurčević, "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.