prikaz prve stranice dokumenta Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje

Radeljak, Jasna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Radeljak, J. (2006). Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, Jasna. "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak, J. (2006). 'Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Radeljak J. Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

J. Radeljak, "Vrenje, doviranje i odležavanje piva u jednoj posudi uz modificirano hlađenje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616425

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.