prikaz prve stranice dokumenta The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)

Bertoša, Katerina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bertoša, K. (2018). The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

Bertoša, Katerina. "The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

Bertoša, Katerina. "The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

Bertoša, K. (2018). 'The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

Bertoša K. The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

K. Bertoša, "The effect of blanching treatments on the physico-chemical parameters of a halophyte species (Salicornia ramosissima)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612461

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.