prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata

Hanžek, Andrej
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Hanžek, A. (2006). Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

Hanžek, Andrej. "Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

Hanžek, Andrej. "Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

Hanžek, A. (2006). 'Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

Hanžek A. Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

A. Hanžek, "Utjecaj sorte grožđa na aromu vinskih destilata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:527719

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.