završni rad
Nutraceutska svojstva jestivih filmova

Lenard, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Lenard, I. (2020). Nutraceutska svojstva jestivih filmova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

Lenard, Ivan. "Nutraceutska svojstva jestivih filmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

Lenard, Ivan. "Nutraceutska svojstva jestivih filmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

Lenard, I. (2020). 'Nutraceutska svojstva jestivih filmova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

Lenard I. Nutraceutska svojstva jestivih filmova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

I. Lenard, "Nutraceutska svojstva jestivih filmova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519270

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.