prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)

Jurić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Jurić, K. (2008). Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

Jurić, Kristina. "Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

Jurić, Kristina. "Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

Jurić, K. (2008). 'Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

Jurić K. Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

K. Jurić, "Kvaliteta mesa noja (Struthio camelus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:513210

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.