prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Krišto, A. (2012). Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, Anđela. "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto, A. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Krišto A. Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

A. Krišto, "Utjecaj ultrazvuka na ekstrakciju ulja i njihovu stabilnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:473367

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.