Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Bosiljkov, T. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, T. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov T. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
T. Bosiljkov, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174