prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije

Bosiljkov, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Bosiljkov, T. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov, T. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Bosiljkov T. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

T. Bosiljkov, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.