završni rad
Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala

Šango, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Šango, M. (2017). Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, M. (2017). 'Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango M. Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

M. Šango, "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.