prikaz prve stranice dokumenta Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka

Buneta, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Buneta, A. (2015). Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

Buneta, Anamarija. "Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

Buneta, Anamarija. "Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

Buneta, A. (2015). 'Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

Buneta A. Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

A. Buneta, "Rogač i mak kao izvori funkcionalnih sastojaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428415

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.