prikaz prve stranice dokumenta Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom

Momčilović, Aleksandra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Momčilović, A. (2006). Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, Aleksandra. "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović, A. (2006). 'Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Momčilović A. Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

A. Momčilović, "Određivanje reoloških svojstava proteina sirutke u interakciji sa škrobom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:419262

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.