prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Peršurić, Ž. (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić, Ž. (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Peršurić Ž. Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Ž. Peršurić, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.