prikaz prve stranice dokumenta Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina

Šerković, Dubravka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Šerković, D. (2009). Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

Šerković, Dubravka. "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

Šerković, Dubravka. "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

Šerković, D. (2009). 'Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

Šerković D. Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

D. Šerković, "Dinamika rasta i metaboličke karakteristike Brettanomyces spp. izolata iz vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415107

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.