prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ajredini, S. (2010). Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

Ajredini, Saša. "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

Ajredini, Saša. "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

Ajredini, S. (2010). 'Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

Ajredini S. Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

S. Ajredini, "Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413851

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.