prikaz prve stranice dokumenta Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke

Kalan, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Kalan, M. (2005). Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

Kalan, Martina. "Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

Kalan, Martina. "Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

Kalan, M. (2005). 'Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

Kalan M. Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

M. Kalan, "Čvrstoća gela visokometiliranog pektina jabuke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:394993

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.