prikaz prve stranice dokumenta Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade

Škrinjar, Tihana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Škrinjar, T. (2012). Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, Tihana. "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar, T. (2012). 'Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Škrinjar T. Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

T. Škrinjar, "Određivanje kvalitete svinjskih trupova i polovica tijekom primarne klaoničke obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385849

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.