prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa

Karlović, Sven
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Karlović, S. (2006). Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović, S. (2006). 'Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Karlović S. Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

S. Karlović, "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.