prikaz prve stranice dokumenta Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske

Milanović, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Milanović, I. (2009). Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

Milanović, Ivana. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

Milanović, Ivana. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

Milanović, I. (2009). 'Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

Milanović I. Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

I. Milanović, "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet kadulje (Salvia officinalis L) s mediteranskog dijela Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359443

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.