prikaz prve stranice dokumenta Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom

Hadži-Boškov, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Hadži Boškov, J. (2015). Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

Hadži Boškov, Josip. "Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

Hadži Boškov, Josip. "Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

Hadži Boškov, J. (2015). 'Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

Hadži Boškov J. Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

J. Hadži Boškov, "Karninutrijenti i antinutrijenti: razlike u unosu vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:345360

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.