prikaz prve stranice dokumenta Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića

Martinović, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Martinović, T. (2015). Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, Tomislav. "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, Tomislav. "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović, T. (2015). 'Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Martinović T. Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

T. Martinović, "Maceracija u proizvodnji jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330839

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.