prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja

Boban, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Boban, M. (2009). Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, Mario. "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, Mario. "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, M. (2009). 'Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban M. Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

M. Boban, "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.