prikaz prve stranice dokumenta Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja

Bukulin, Jurica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bukulin, J. (2005). Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, Jurica. "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin, J. (2005). 'Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Bukulin J. Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

J. Bukulin, "Promjene boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:253366

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.