diplomski rad
Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu

Zovko, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Zovko, L. (2017). Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

Zovko, Lucija. "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

Zovko, Lucija. "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

Zovko, L. (2017). 'Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

Zovko L. Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

L. Zovko, "Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218422

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.