prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja

Stamenković, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Stamenković, I. (2007). Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

Stamenković, Ivan. "Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

Stamenković, Ivan. "Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

Stamenković, I. (2007). 'Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

Stamenković I. Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

I. Stamenković, "Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125378

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.