prikaz prve stranice dokumenta Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije

Višekruna, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Višekruna, I. (2011). Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

Višekruna, Ivona. "Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

Višekruna, Ivona. "Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

Višekruna, I. (2011). 'Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

Višekruna I. Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

I. Višekruna, "Procjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom 7-dnevnim dnevnikom prehrane na području zadarske županije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072787

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.