prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A

Smoković, Alenka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Smoković, A. (2011). Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

Smoković, Alenka. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

Smoković, Alenka. "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

Smoković, A. (2011). 'Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

Smoković A. Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

A. Smoković, "Utjecaj odabranih parametara na rast plijesni Aspergillus ochraceus i biosintezu okratoksina A", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049661

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.