prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem

Tuđen, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Tuđen, L. (2017). Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

Tuđen, Lucija. "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

Tuđen, Lucija. "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

Tuđen, L. (2017). 'Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

Tuđen L. Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

L. Tuđen, "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.