završni rad
Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“

Režić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Mehanizaciju

Citirajte ovaj rad

Režić, I. (2018). Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

Režić, Ivan. "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

Režić, I. (2018). 'Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 21.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

Režić I. Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 21.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

I. Režić, "Utjecaj različitih brzina sjetve sijačicom Amazone D9 3000 Super na kvalitetu sjetve soje (Glycine max L. Merrill) na OPG-u „Danijela Požar“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952064

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.