prikaz prve stranice dokumenta Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji

Blajda, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Blajda, F. (2021). Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, Filip. "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda, F. (2021). 'Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Blajda F. Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

F. Blajda, "Analiza heterogenosti organizacijskih jedinica i radnih mjesta u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:937981

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.