završni rad
SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Žuljević, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje

Citirajte ovaj rad

Žuljević, A. (2022). SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

Žuljević, Ana. "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

Žuljević, Ana. "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

Žuljević, A. (2022). 'SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 04.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

Žuljević A. SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 04.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

A. Žuljević, "SPECIFIČNOSTI ORGANIZACIJE NABAVE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:350277

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.