prikaz prve stranice dokumenta Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika

Đuka, Pero
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Đuka, P. (2021). Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

Đuka, Pero. "Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

Đuka, Pero. "Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

Đuka, P. (2021). 'Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

Đuka P. Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

P. Đuka, "Gastronomska ponuda u zračnim lukama u funkciji turizma na primjeru Dubrovnika", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:845577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.