diplomski rad
Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije

Omerčić, Sanela
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Omerčić, S. (2017). Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije (Diplomski rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

Omerčić, Sanela. "Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

Omerčić, Sanela. "Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije." Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

Omerčić, S. (2017). 'Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije', Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

Omerčić S. Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije [Diplomski rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

S. Omerčić, "Uloga gastronomije u turističkoj ponudi Istarske županije", Diplomski rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:817017

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.