diplomski rad
Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj

Herak, Adna
Sveučilište u Zagrebu
Filozofski fakultet
Odsjek za sociologiju

Citirajte ovaj rad

Herak, A. (2021). Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

Herak, Adna. "Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

Herak, Adna. "Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

Herak, A. (2021). 'Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

Herak A. Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet; 2021 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

A. Herak, "Sociokulturne odrednice ekološke proizvodnje hrane u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:131:786249

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.