završni rad
POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“
Završni rad

Ćurković, Stipe
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Ćurković, S. (2019). POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747

Ćurković, Stipe. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747

Ćurković, Stipe. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747

Ćurković, S. (2019). 'POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747

Ćurković S. POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747

S. Ćurković, "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747