završni rad
Proizvodnja ledenog vina

Mičić, Lucija
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Mičić, L. (2022). Proizvodnja ledenog vina (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

Mičić, Lucija. "Proizvodnja ledenog vina." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

Mičić, Lucija. "Proizvodnja ledenog vina." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

Mičić, L. (2022). 'Proizvodnja ledenog vina', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

Mičić L. Proizvodnja ledenog vina [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

L. Mičić, "Proizvodnja ledenog vina", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.