prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot

Kardum, Maja
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Kardum, M. (2014). Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, M. (2014). 'Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum M. Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

M. Kardum, "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.