prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit

Džepina, Ante
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.