prikaz prve stranice dokumenta HIGIJENA U RESTORANIMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
HIGIJENA U RESTORANIMA

Maletić, Tihomir
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Maletić, T. (2016). HIGIJENA U RESTORANIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

Maletić, Tihomir. "HIGIJENA U RESTORANIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

Maletić, Tihomir. "HIGIJENA U RESTORANIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

Maletić, T. (2016). 'HIGIJENA U RESTORANIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

Maletić T. HIGIJENA U RESTORANIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

T. Maletić, "HIGIJENA U RESTORANIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:671805

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.