prikaz prve stranice dokumenta SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE

Lučić, Ana
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Lučić, A. (2016). SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, Ana. "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, Ana. "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić, A. (2016). 'SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Lučić A. SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

A. Lučić, "SENZORSKO OCJENJIVANJE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330850

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.