prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE

Ivanović, Tamara
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Ivanović, T. (2011). UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

Ivanović, Tamara. "UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

Ivanović, Tamara. "UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

Ivanović, T. (2011). 'UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 13.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

Ivanović T. UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 13.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

T. Ivanović, "UTJECAJ MIKROLOKACIJE NA KVALITETU VINA SORTE GRAŠEVINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:029898

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.