prikaz prve stranice dokumenta PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE

Romić, Zvonko
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Romić, Z. (2013). PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Romić, Zvonko. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Romić, Zvonko. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Romić, Z. (2013). 'PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Romić Z. PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Z. Romić, "PRIMJENA HACCP SUSTAVA U PROIZVODNJI VODE ZA PIĆE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:005402

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.