diplomski rad
Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina

Konjarik, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Konjarik, T. (2023). Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

Konjarik, Tomislav. "Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

Konjarik, Tomislav. "Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

Konjarik, T. (2023). 'Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

Konjarik T. Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

T. Konjarik, "Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:960004

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.