prikaz prve stranice dokumenta Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama

Županić, Kristijan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Županić, K. (2022). Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

Županić, Kristijan. "Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

Županić, Kristijan. "Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

Županić, K. (2022). 'Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

Županić K. Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

K. Županić, "Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:927655

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.