diplomski rad
Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije

Mandić, Ivo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode

Citirajte ovaj rad

Mandić, I. (2019). Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, Ivo. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, Ivo. "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić, I. (2019). 'Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Mandić I. Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

I. Mandić, "Karakterizacija klorogenskih kiselina iz kave primjenom protočne stripping kronopotenciometrije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:845769

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.