prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja

Drobac, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Drobac, S. (2012). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, S. (2012). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac S. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

S. Drobac, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.