prikaz prve stranice dokumenta Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Pavlović, H. (2006). Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, Hrvoje. "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović, H. (2006). 'Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Pavlović H. Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2006 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

H. Pavlović, "Sinergistički učinak sastojaka eteričnih ulja na odabrane bakterije roda Salmonella", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:643826

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.